28 May 2011

Brezel



The very next day after the hand in, I was eating Brezel sitting at Koblenz Hfb in Germany with my American host grandmother and her friend. I myself didn't know what happened.

4 comments:

  1. How do you do?
    I'm cheeze_art which is reading your blog sometimes.
    The sketch of this Brezel is the form as it scrummed at two.

    ReplyDelete
  2. ヤマセミ29/5/11 06:24

    オランダではプレッチェルと呼ばれていたような記憶があります
    ビールTおいっしょに食べると美味いんだよね(笑)
    コブレンツには、まだ居るのですか? 近くにあるバーデンバーデンの温泉は最高ですよ

    ReplyDelete
  3. かずまま29/5/11 21:32

    この前の続き。
    「すばらしい季節」は、タシャ・チューダーという人が書いてるみたいです。

    ReplyDelete
  4. Hi Cheeze art,
    Thank you for reading my blog!
    ヤマセミさん、
    コブレンツは通り過ぎただけになってしまい・・・・・・モーゼ川とライン川の合流点で数時間ぼんやりしてみたかったのですが。
    かずままさん、
    そういえば昔、ターシャ・チューダーの本を借りてきて、写真から何枚か絵を描いたことがあります。ターシャ・チューダーの着ていたレースがうまく描けなくて〜〜

    ReplyDelete